Jóga egyszerűen

Jógazene – a kedvenc lejátszási listám

Nem mindenki szeret zenére gyakorolni, ezt a témát érintettük már ebben a korábbi bejegyzésben, ahol ígéretet tettem arra is, hogy megmutatom majd az én kedvenc playlist-emet. Már majdnem elfelejtettem, amikor is a 160gramm blog beválogatta ezt a korábbi posztot a kedvenc augusztusi olvasmányai közé, úgyhogy azt hiszem, tényleg itt az ideje, hogy lerójam a tartozásomat: … Tovább »

Milyen zenére jógázzunk?

Ha egyáltalán zenére jógázunk? Ahány oktatóval, irányzattal találkoztam már, annyiféle a hozzáállás a zenéhez is: sokan úgy gondolják, a zene csak eltereli a figyelmet, nehezíti a befelé figyelést,  főleg kezdőknél, ezért inkább csendben gyakorolnak-oktatnak. Mások csak tradicionális zenében gondolkodnak, ahol például én kezdtem jógázni, ott is csak egy mantra végtelenített változata szólt a 90 perces… Tovább »

Moby megosztja

Nagyon szeretem Moby zenéit, és mivel nemcsak tradicionális dallamokat használtam a jógaórákon, az ő számaival is gyakran találkozhattak nálam a gyakorlók. Mindamellett, hogy tehetséges zenész, elkötelezett állatvédő, van egy vegán étterme Los Angelesben és rendszeresen gyakorolja a jógát is.  Most teljesen ingyenesen elérhetővé tett a weboldalán egy közel 4 órás hosszúságú zenei anyagot, amelyet jógázáshoz, meditáláshoz… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!