Jóga egyszerűen

Jógázd ki a másnaposságot!

Először is, annál jobb tanácsot nem adhatok másnaposság ellen, hogy ne igyál (túl sokat). Ám ha mégsem sikerül mértékletességet gyakorolnod, akkor olvasd el és próbáld ki, memorizáld ezt a pár egyszerű ászanát még ma, hogy a szilveszteri buli után már könnyen és gyorsan regenerálódhass. Ha már megtörtént a baj, akkor lassan, figyelmesen olvasd el, és csak… Tovább »

Ha csak egy jógás videót néznél meg ma…

…akkor ez legyen az:     A videó különlegessége, hogy a zenét is a klipben szereplő oktató, a rendkívül sokoldalú Meghan Currie  kreálta meg hozzá. Persze nemcsak a zene miatt tetszik ennyire, hanem a kísérletező jellege miatt is: maga a sorozat abszolút eklektikus, hagyományosnak egyáltalán nem mondható, mégis áramló, igazi flow- szinte már átmenet a… Tovább »

Másfél perc egy siker története?

Pár napja közzétettem egy bejegyzést az egyensúlyról, aztán tessék, ma meglátom ezt a videót a fb hírfolyamomon. Szerintem erről is szól a posztom, csak itt képekben meséli el nekünk Erin Motz, a Bad Yogi mozgalom elindítója (korábban már többször írtam róla, itt és itt), akinek másfél évbe telt összerakni ezt az anyagot. Siker és kudarc,… Tovább »

Vállald be! – 3 egyszerű gyakorlatot a feszültség oldására

Ha egész nap asztal mögött, monitor előtt ülsz, és már annyira beállt a vállad,  befeszültek a váll körüli izmok, hogy szinte már gondolkodni sem tudsz, próbáld ki ezt a 3 egyszerű gyakorlatot: Amire figyelj: Még mindig ülsz? kérlek most állj fel a székről, csípőszéles kisterpeszben végezd a gyakorlatokat, és tartsd be a sorrendet! Az első… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!