Jóga egyszerűen

Menő jógás cuccok

Bár a jógának a legkevésbé sem a külsőségekről kell(ene) szólnia, azért elég nehéz elmenni amellett, főleg a nőknek, hogy akár csak nálunk is mennyiféle jó ruhát, kiegészítőt, eszközt, satöbbit lehet kapni ehhez a műfajhoz. Hatványozottan igaz ez az USA-ra, ahol a jóga (és itt most nemcsak az oktatóképzésekre, luxus elvonulásokra gondolok) egy több millió dolláros… Tovább »

Így fertőtlenítsd a jógamatracod!

A baktériumok és gombák sajnos az edzőtermeket és a jógastúdiókat sem kerülik el, hiába használsz saját matracot, érdemes odafigyelni annak fertőtlenítésére is, hogy a viszketést, kellemetlen szagokat és nem utolsósorban a különböző fertőzéseket elkerüld. Ha természetes megoldást keresel, az illóolajok itt is segítenek: a teafaolaj az egyik legjobb természetes fertőtlenítőszer, nemcsak a gombákat és a… Tovább »

Fifty Shades of Yoga

Nem tudom, honnan merít örök kedvencem, Erin Motz, de ezúttal a Szürke Ötven Árnyalatának népszerűségén felbuzdulva ismét megnevettetett, nézzétek csak a lenti képet! Persze van hozzá egy cikk is a jógaszközökről, amik nemcsak a kezdő gyakorlók kedvencei lehetnek. Forrás: erinmotz.com... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!