Jóga egyszerűen

5 dolog, amit az instagram kihívásokon tanultam

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én imádom az instagramot. Sokszor egy képpel (és persze néhány velős hashtaggel) többet el lehet mondani, mint egy terjengős blog-vagy facebook posztban. Ezért is vágtam bele kettőbe még júniusban. Sejtettem, hogy nagy falat lesz így egyszerre, de szeretem a kihívásokat, ugye 😉 Bár én nem vagyok érintett sem IR,… Tovább »

Plus size jógás csajok – az én kedvenceim

Instagram-kedvenceim következnek, egy kis “plusz” motivációért kövesd őket!  Heathyr Stanics  A 30 éves biztosítási ügynökként dolgozó Heathyr jelmondata: nem a méret a lényeg! Nemcsak a jógában jeleskedik, a naptárában szerepelnek CrossFit és Spartan Race edzések is. Mit tanácsol annak, aki most kezdene jógázni? “A legjobb tanács, amit adhatok, hogy keress egy helyi stúdiót, és képzett… Tovább »

Mondjam vagy mutassam?

Pár napja a csapból is az a hír folyik, hogy a 600 ezer követővel bíró 18 éves tinédzser otthagyta az instagramot, mert elege van a közösségi média hazugságából. Pedig az ilyen típusú médiafelületek használatát is lehet jól csinálni, anélkül, hogy közben átvernéd a fél világot, sőt megnevettetsz – megríkatsz, inspirálsz másokat. Mert lássuk be, a több százezer… Tovább »

Instant jóga vagy küldetés?

Manapság már nem ritka, hogy a népszerű jógaoktatók is kihasználják a közösségi médiafelületek kínálta marketinglehetőségeket, és egyszerre több fronton is jelen vannak, nemcsak a facebookon, instagramon, twitteren, hanem saját youtube csatornát is fenntartanak, folyamatosan tartalmakat osztanak meg, ezzel is a köztudatban tartva magukat, egyre több követőt szerezve. Nem ismeretlen már az “utazó” jógi-jógini fogalma, aki… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!