Jóga egyszerűen

A hosszú, boldog élet titkát osztja meg a világ egyik legidősebb jógaoktatója

Tao Porchon-Lynch 98 évesen is igazi energiabomba. A mai napig jógázik, és rendszeresen oktat is. Mi a titka a kiapadhatatlan energiájának? A Well and Good magazinnal megosztotta: “Minden reggel, amikor felébredek, azt mondom magamnak: ez lesz életem legjobb napja! És valóban, az is lesz. Az életem – a meditációm.”     Tao 3 egyszerű tippre esküszik,… Tovább »

Mondjam vagy mutassam?

Pár napja a csapból is az a hír folyik, hogy a 600 ezer követővel bíró 18 éves tinédzser otthagyta az instagramot, mert elege van a közösségi média hazugságából. Pedig az ilyen típusú médiafelületek használatát is lehet jól csinálni, anélkül, hogy közben átvernéd a fél világot, sőt megnevettetsz – megríkatsz, inspirálsz másokat. Mert lássuk be, a több százezer… Tovább »

Jógázz a kutyáddal

Abba most nem mennék bele, hogy őrült találmány-e a DOGA (dog+yoga), csak összegyűjtöttem pár szép jógás képet, nemcsak kutyákkal.  “Az állatok a feltétel nélküli szeretetre tanítanak, gyakran ennek szentelve egész életüket.”— Dr. Brian Weiss képek innen... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!