Jóga egyszerűen

13 probléma, amivel csak jógaoktatók találkoznak

Jógaoktatónak lenni izgalmas, szórakoztató és nagyon hálás feladat, de azért akadnak stresszesebb helyzetek. A gyakorlók  fejlődni, erősödni és persze lazítani jönnek az órákra, és ez gyakran felelősséget ró az oktatóra is, hogy az ehhez szükséges környezetet meg tudja teremteni számukra. Ha te is oktatsz, akkor biztosan ismerősek az alábbi “problémák”, ha nem, akkor meg ér egy jót nevetni… Tovább »

10 megdönthetetlen tény a jógaimádókról

Először is, a jóga szerelmesei nem olyanok, mint mindenki más. Fura kis szokásaink vannak, amit csakis a jógik érthetnek. Ha az alábbi tények alapján magadra ismersz, akkor üdvözöllek a jógafüggők klubjában!   Soha nem adod fel, hogy meggyőzd a barátaidat, nekik is el kellene járniuk jógázni, leginkább veled.    Csak próbáld ki egyszer!   A… Tovább »

Akkor is jógázol, ha éppen nem akarsz

A jóga kétségkívül nemcsak testedzés, hanem életforma. Ha már jógázol egy ideje, biztos észrevetted már, hogy a jóga ott van mindenhol, bármit is csinálsz. Ezekkel a vicces illusztrációkkal szemlélteti Garima Shukla  grafikus, milyen gyakran kerül elő a mindennapi életünkben a jóga, és hogyan gyakoroljuk nap mint nap – önkéntelenül is. Jó mulatást!   Hátrahajlás karemeléssel (Haszta… Tovább »

A 37-es szabály

Ez most nem annyira jógás poszt lesz, inkább kis kirándulás a matracról a gardróbba, hogy ne csak a gyakorlásunk legyen tudatos, hanem az öltözködésünk is. Mert ugye veled is előfordult már, hogy egy kicsit elalvós, munkábaindulós reggelen hosszú percekig álltál a zsúfolásig telt ruhásszekrényed előtt tanácstalanul, hogy a végén konstatálhasd: nincs mit felvennem! Vagy egyszerűen… Tovább »

10 biztos jel, hogy új ruhákra van szükséged

A jóga célja alapvetően az, hogy közelebb kerülj a legigazibb, legautentikusabb énedhez, de mindehhez azért szükséged van tisztességes jógaruházatra is, amely támogatja ezt a verejtékkel borított, füstölő illatú, küzdelmekkel teli utazást. Íme tíz dolog, ami arra utalhat, hogy ideje lecserélni a kopott, vagy már túl laza, esetleg túl szűk jógaruháidat, vagy legalábbis inkább már csak… Tovább »

Fifty Shades of Yoga

Nem tudom, honnan merít örök kedvencem, Erin Motz, de ezúttal a Szürke Ötven Árnyalatának népszerűségén felbuzdulva ismét megnevettetett, nézzétek csak a lenti képet! Persze van hozzá egy cikk is a jógaszközökről, amik nemcsak a kezdő gyakorlók kedvencei lehetnek. Forrás: erinmotz.com... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!