Jóga egyszerűen

Jógatáborozz otthon!

Elutaznál valahová kikapcsolódni, feltöltődni, jógázni, meditálni, de nincs lehetőséged? Van viszont néhány szabad estéd, és hajlandó vagy legalább egyszer kicsit korábban  kelni? Akkor olvass tovább:  alternatív megoldásként kipróbálhatod az otthoni jógatábort – a programot így saját ízlésedre és szabadidődre szabhatod. A kivitelezéshez ajánlok 4 tippet, ha beütemezed egymást követő napokra, az máris olyan, mint egy… Tovább »

Fenntarthatóság kívül-belül

Nem vagyok sem közgazdász, sem társadalomkutató, de a fenntarthatóság témaköre mindig is a látóteremben volt. Néhány hónapja pedig rábukkantam a cafeblogok között a Fenntarthatóság – szubjektíven blogra, és nem úsztam meg, hogy ne nézzek mélyen magamba, és gondoljam végig: én mit teszek-  és tehetnék még a fenntarthatóságért? Nagyon tetszik a blog mottója, mely szerint: “A… Tovább »

A 37-es szabály

Ez most nem annyira jógás poszt lesz, inkább kis kirándulás a matracról a gardróbba, hogy ne csak a gyakorlásunk legyen tudatos, hanem az öltözködésünk is. Mert ugye veled is előfordult már, hogy egy kicsit elalvós, munkábaindulós reggelen hosszú percekig álltál a zsúfolásig telt ruhásszekrényed előtt tanácstalanul, hogy a végén konstatálhasd: nincs mit felvennem! Vagy egyszerűen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!