Jóga egyszerűen

Másfél perc egy siker története?

Pár napja közzétettem egy bejegyzést az egyensúlyról, aztán tessék, ma meglátom ezt a videót a fb hírfolyamomon. Szerintem erről is szól a posztom, csak itt képekben meséli el nekünk Erin Motz, a Bad Yogi mozgalom elindítója (korábban már többször írtam róla, itt és itt), akinek másfél évbe telt összerakni ezt az anyagot. Siker és kudarc,… Tovább »

Instant jóga vagy küldetés?

Manapság már nem ritka, hogy a népszerű jógaoktatók is kihasználják a közösségi médiafelületek kínálta marketinglehetőségeket, és egyszerre több fronton is jelen vannak, nemcsak a facebookon, instagramon, twitteren, hanem saját youtube csatornát is fenntartanak, folyamatosan tartalmakat osztanak meg, ezzel is a köztudatban tartva magukat, egyre több követőt szerezve. Nem ismeretlen már az “utazó” jógi-jógini fogalma, aki… Tovább »

Fifty Shades of Yoga

Nem tudom, honnan merít örök kedvencem, Erin Motz, de ezúttal a Szürke Ötven Árnyalatának népszerűségén felbuzdulva ismét megnevettetett, nézzétek csak a lenti képet! Persze van hozzá egy cikk is a jógaszközökről, amik nemcsak a kezdő gyakorlók kedvencei lehetnek. Forrás: erinmotz.com... Tovább »

Egy kis segítség…

Mindig nagyon szerettem olvasgatni-nézegetni a női magazinok általában utolsó lapjain található „Tedd/Ne tedd!” típusú, sokszor inkább vicces cikkeket. Most egy hasonlót találtam nagy kedvencem, Erin Motz oldalán olyan jógapózokról, amikkel már biztosan sokan találkoztak, akár kezdő órákon is. Erin tanácsai, amelyeket a képekhez mellékelt, bizony megszívlelendőek! A teljesség igénye nélkül néhányat lefordítottam, ezeket sokszor gyakoroljuk:   1. Lefelé néző kutya … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!