Jóga egyszerűen

Wellness tippek nemcsak lustáknak

Odafigyelsz az egészségedre, rendszeresen mozogsz is, de nincs mindig lelkierőd összerakni a sok összetevős reggeliket, uzsonnákat? Keresed a gyors, egyszerű megoldásokat, hogy viszonylag kis energiabefektetéssel is tehess valamit az egészségedért? Íme néhány gyorstipp, amelyeket könnyű beépíteni a mozgalmas napokba is: Figyelj a szervezeted  a szervezeted PH értékének egyensúlyára! Először is, tanuljuk meg a helyes légzést, mert a… Tovább »

Ájurvédikus tippek a téli feltöltődéshez

A hidegebb hónapokban gyakrabban előfordul, hogy meggyengül az immunrendszerünk, vagy akár meg is hízhatunk, szárazabbá válik a bőrünk és a lelkünk is sebezhetőbbé válik, ez a néhány hónap a depresszió időszaka is. Attól függően, hogy melyik kontinensen élünk, a tél lehet kegyetlen, és mindennapossá válik a küzdelem annak érdekében, hogy kinézzünk valahogy és még jól is… Tovább »

Gyógyulj arany tejjel!

A kurkuma teáról már hallottam, de kurkumás tejről (vagy ahogy a receptben írják, Arany Tejről) eddig még soha. Egy megfázós, havazós, jeges napon, mint a mai, pont itt az ideje kipróbálni, és még növényi tejjel is elkészíthető! A kurkuma széles spektrumú gyógyhatását egyre többen fedezik fel (újra), és számos kutatási eredmény támasztja alá mindezeket. Hagyományosan… Tovább »

12 “rocksztár” jógi a pozitív testkép-mozgalom élén

Nem tehetek róla, de megint találtam a kedvenc életmódmagazinom virtuális hasábjain egy cikket, ami fordításért kiáltott. Manapság, amikor a közösségi médiából, a sima médiából és úgy általában, ebből a képekkel túlterhelt világunkból is a tökéletes testű, vagy olykor tökéletes testűre fotosoppolt fiúk/lányok folynak, akkor felkapjuk a fejünket egy ilyen összeállításra. A testkép témája állandó és univerzális:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!