Jóga egyszerűen

Fiúkat a matracra!

Akarom mondani: a jógamatracra! Nemrégiben odajött hozzám egy lány az egyik gerincjóga-óra  után, és megkérdezte, én beengedném-e az órámra a barátját is. Először nem értettem a kérdést: hát persze, miért ne jöhetne? Mert a jógán többnyire lányok vannak…-jött a válasz. Bizony, a jóga “elnőiesedése” már a nyugati kultúra hozadéka, hiszen a jógagyakorlás Indiában sokáig a férfiak… Tovább »

Dinamikus jóga – a tavaszi megújulás jegyében

Biztosan tapasztaltátok, hogy a melegebb idő beköszöntével csütörtökönként a stresszoldó órákból folyamatosan áramlottunk át a dinamikus jógaórákba. A tavaszi megújulás jegyében a jövőben maradnak a dinamikus foglalkozások, így a jóga számos jótékony hatása mellett a vonalainkon is érezhető-látható lesz a pozitív változás a rendszeres gyakorlással. Nemcsak erősebb, feszesebb izmokra tehetsz szert, hanem a gerinced is… Tovább »

Kell-e a tükör?

Banális kérdés, ugye? Persze mi, nők azonnal rávágjuk, hogy igen, persze, feltétlenül! A mindennapi életünk része, segít, hogy mindig ápoltak legyünk. De mi a helyzet a mozgással?   A fitnesztermekben olyan magától értetődő, hiszen a csoportos  órákon figyeljük az oktatót elölről-hátulról, meg aztán magunkat is, hogy helyesen kivitelezzük a gyakorlatokat, nézegetjük a vadiúj edzőszettünket…a jógával… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!