Jóga egyszerűen

4+1 kedvenc jógás blog

Nemcsak írni szeretem a saját jógás blogomat, de olvasni is – másokét. Tanulok is belőle, és nagyon érdekes látni, mások hogy ragadnak meg egy-egy témát, sokszor olyan nézőpontból, ami nekem eszembe se jutott. Egy kedvencet nem tudnék kiemelni, mutatok inkább ötöt! Van egy kakukktojás is, de ott is sok jógás posztot lehet olvasni, nem hagyhattam hát ki a felsorolásból.

 

kép: pixabay

 

budapest yoga

Szeretem a letisztult, egyszerű dolgokat, Fellegvári Orsi blogja ilyen. Nála nemcsak a dizájnról mondható ez el, de a tartalom is minden sallang nélküli, semmi masni, semmi csillivilli túlzás. Szeretem olvasni az interjúkat, de a legjobban az ászana leírásait kedvelem, saját tapasztalás alapján írja meg őket, de közben mintha virtuálisan instruálna is, mégsem mindennapi. 

 

Holdköszöntő

Az ő írásaira általában rákészülök, csak akkor kezdem el olvasni, ha van időm belemélyedni, egy-egy gondolatot többször visszaolvasni, alaposan megrágni, majd ami az enyém belőle, eltenni 🙂 Ahogy a cím is sejteti, főleg női témák vannak terítéken, nagyon ajánlom lányoknak, csajoknak, nőknek, asszonyoknak, anyáknak, nagymamáknak, mindenkinek. 

 

Bad Yogi Blog

A Bad Yogi koncepció ugyan Erin Motz-é (róla már írtam ITT és ITT), de a blogot többen írják. Nem frissül ugyan túl gyakran, de azért akadnak érdekes posztok, nemcsak gyakorlóknak, de oktatóknak is: nálunk azért ugyan kicsit más a jógás “piac”, de felkaptam a fejem arra a bejegyzésre, amely azt taglalta, hogyan kalkuláljuk ki az óradíjunkat oktatóként – gyengébbek kedvéért infografikával 🙂 

 

njoy 

Bakonyi Panni és Bene Marci honlapjának blogoldalát gyakran olvasgatom (Pannival is találkozhattatok nálam már ITT). A sok nagyon hasznos tudáson kívül személyes gondolatokat is megosztanak itt, a legjobban mostanában azt a videót szerettem, ahol Panni a nemrégiben elvégzett oktatóképzéséről mesél, ITT meg is lehet nézni. 

 

Move it, Blondie

Oké, nem teljesen jógablog, de nagyon sok jógás téma van, és azért nem árt néha kitekinteni a matracról, és más sportokról is olvasni, ugye? Barbi szinte minden héten valami újat próbál ki, de ha a jógás tapasztalatairól olvasnál, IDE kattintva megteheted. 

 

kiemelt kép: pixabay

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!