Jóga egyszerűen

Jó(gás) pasik az instagramon – őket érdemes követni

Bár úgy tartják, a jóga napjainkra meglehetősen elnőiesedett, azért vannak férfiak is, akikre érdemes figyelni. Mutatok pár kedvencet az instagramról, érdemes követni őket nemcsak a napi inspirációért: 

 

Dylan Werner 
@dylanwerneryoga

Nemcsak az instagramja, de a weboldala is nagyon profi – főállású világjáró jógaoktató, júniusban akár Bécsben is találkozhatunk vele egy workshop erejéig. Lehet vele online is jógázni, ha van rá 90 dolcsink 🙂
Gondoltátok volna, hogy komolyabban csak 2010 óta foglalkozik jógával? Sem akrobata, sem tornász múltja nincs, bár a sport mindig jelen volt az életében. 

Gordon Ogden
@gordonogden

Felesége tanácsára kezdett el jógázni, hogy nyújtson is valamennyit a sziklamászás mellett, és ez odáig fajult, hogy aztán oktatói oklevelet is szerzett, amellett, hogy marketingesként dolgozik. Az instagram fotóin gyakran szerepel kislányával, Willow-val. Hát nem aranyosak? 

https://www.instagram.com/p/BNn8mj-Aywm/

Patrick Beach 
@patrickbeach

 Akárcsak Dylan Werner, ő is a világot járja, workshopokat, oktatóképzéseket tart, de a jó hír, hogy vele ingyen is lehet jógázni a youtube-on, egészen pontosat ITT.  De ha csak az instagramját nézegetjük, már megvan a napi esztétikai élmény.

Jonah Kest
@kestyoga

Jógás családból származik, a képek alapján le sem tagadhatná. Kaliforniában, Santa Monicában tart keddenként Hip-Hop Vinyasa Flow-t, ha valaki arra jár, ugorjon már be és mesélje majd el kommentben, milyen is az?!

https://www.instagram.com/p/BRXVT8BDpwE/

Matt Giordano
@theyogimatt

Ahogy a honlapján levő eseménynnaptárt néztem, ő sem unatkozik: workshopok, konferenciák mindenfelé… A blogja is nagyon jópofa, videókat is megoszt, érdemes szétnézni ott is az anyagok között. A képen – feltételezem – a favágó jógát gyakorolja 🙂

Benjamin Sears
@benjamin.sears

2007 óta tart Dél-Franciaországban luxus jóga-elvonulásokat. Tesztelnénk? Tesztelnénk 🙂

https://www.instagram.com/p/BQ-th6hFcQd/

 

kiemelt kép: youresopretty.com

 

Olvasnál még?  Ha tetszett a cikk, kövess a facebookon is, ahol akár naponta találkozhatunk, olvasni-, nézni-nézegetni-, hallgatnivalót gyűjtök össze nemcsak jógáról, hanem mozgásról, egészségről, külső-belső szépségről – csak természetesen!
https://www.facebook.com/jogaegyszeruen

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!